Meiningsmåling

Flere politikere vil bytte ut Arendals slagord «Varm, stolt og utadvendt». Synes du det er på tide å finne et nytt slagord for byen?

 • 126%
   
 • 260%
   
 • 313%
   
 • 40%
   
 • Antall stemmer: 23

Dagens Harald

Ingressbilde

I disse olympiske dager er det vel et krav til norske utøvere å ha astma?

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 12.07.2017 kl. 09:38

  Vanvittig i Kilsund

  Lørdag 15. juli er det, for ellevte året på rad, duket for det årlige kajakkløpet i Kilsund i regi av Flosta IL, der både barn, voksne, feriegjester og fastboende deltar.

  KAJAKKLØP: Kajakkløpet Vanvittig arrangeres for ellevte gang i Kilsund. Illustrasjonsfoto: Nils P. Vigerstøl.

  Løypa går fra kommunebrygga på Blindtarmen i Kilsund, gjennom Strømsund, Staubøfjorden, Eikelandsfjorden og ut mot Tvedestrandsfjorden der de padler rundt Sølvsteinen og samme vei tilbake – dog med en ekstra sløyfe opp til Rolvsøya ut for Sjøverstø i Flostrøyfjorden.

  Første løp er for de yngste aldersklassene i en atskillig kortere løype, barneløpet går fra Blindtarmen, gjennom Strømsund og snur ved en bøye ut for bedriften Scan Matic. Hovedløpet med voksen starter kl. 13.00. De mest skarpskodde padlerne gjør unna turen på en times tid, andre bruker rundt halvannen time.

  Det konkurreres i tre klasser, racerkajakk, havkajakk og turkajakk. Påmeldingsavgiften er 350 kroner ungdom under 16 år er gratis. Alle deltakerne får også en t-skjorte, og de er med i trekningen av en kajakk til verdi av 15.000 kroner.