Meiningsmåling

Overholder du totalforbudet mot bruk av åpen ild utendørs.
 • 196%
   
 • 20%
   
 • 33%
   
 • Antall stemmer: 27

Dagens Harald

Ingressbilde

Etter MeToo: 
Stortinget har endret navn til Hortinget . . .

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 25.07.2017 kl. 08:18

  Blues inn i natta

  Blå dager er blitt et fast innslag i sommer-Arendal og samarbeidet mellom Arendal Bluesklubb og Barrique Øl og Vinstue på Tyholmen fortsetter. 26. til 29. juli blir det blues inn i nattetimene på Barrique. Alle konsertene starter klokken 22.

  - Blå dager» er etter hvert blitt kjent langt ut over det lokale miljøet og tiltrekker seg flere tilreisende som kommer for å oppleve blueskveldene på Barrique, en opplevelse som tydeligvis frister til gjentakelse for mange. Derfor er Arendal Bluesklubb glade for å kunne presentere et program som tar gjestene med inn i natten med «blå toner» fra dyktige musikere, sier leder av Arendal Bluesklubb, Unni Pettersen, i en pressemelding.

  Åpner onsdag med bandet Still Messin

  Bandet Still Messin' har holdt det gående i siden 1999 og spiller 70- og 80-tallsrock, med røtter i bluesen. Repertoaret er variert og inneholder låter av blant andre Gary Moore, Thin Lizzy, Whitesnake, Bad Company og Rainbow med flere.
  I de siste 6 årene har bandet vært fast inventar på Arendal Bluesklubb sine Blå dager, og de 3 siste hadde de med gjesteartist Odd Bjørn Jensen på trompet. Dette falt i smak hos publikum. Hele Barrique gynget til hans soloer denne kvelden. Odd Bjørn blir også med i år så her har dere noe å se frem til. Ikke helt vanlig å spille Mistreated med Deep Purple på Trompet eller Catch The Rainbow med Rainbow på flygelhorn?
  Bandet består av Geir Brobakken-vokal, Yngve Steen Nilsen-bass/kor, Heidi Hangeland-vokal, Frode Normann Olsen-trommer, Olaf Brovoll-keyboard og Øyvind Øyen-gitar.


  Torsdag kommer Arendal Bluesband på scenen*

  Arendal Blues Band er et band som tar deg meg på en musikalsk reise i soul, blues og rockens verden. I en årrekke har medlemmene turnert rundt omkring i landsdelen med sitt svingende repertoar, med låter fra flere tidsepoker og sjangere. Arendal Blues Band er et bredt sammensatt band, med musikere fra forskjellig musikalsk bakgrunn. Bandet underholder publikum med kjente og kjære låter det virkelig svinger av.
  Arendal Blues Band består av: Emil Viken – Gitar, Lars Solberg – Bass, Runo Nygård - Vokal/munnspill, Rune Larsen - Keyboard/Piano og Pål Gundersen - Trommer

   
  Fredag er det klart for Bård Rannekleiv Band

  Bård Rannekleiv Band består av tre særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på lange sett med blues ispedd kraftige doser rock og soul, samt noen funky groover hvis stemninga er god!
  Bård & Co tolker låter av B.B King, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, Allman Brothers Band, Marty Robbins, og mange andre. 
  Bård Rannekleiv spiller gitar og synger, og har vært bandleder siden begynnelsen av 1990-tallet, tidligere under bandnavnet Same Ol` Blues.
  Geir Emanuelsen trakterer bassgitaren og Tor AndersStadheim spiller trommer og synger også på noen låter.


  Avslutter med Chivaz på lørdag

  Chivaz er et band i fra Arendal som ble startet i 2012. Det består av rutinerte musikere som har spilt rundt omkring på sørlandet i mange år. Bandmedlemmene har vært med i mange bandkonstellasjoner.
  Medlemmene i dag er Syvert Dale på vokal, Steffen Pedersen på gitar.
  Videre Ragnar Skaret på orgel med leslie og synth, på trommer Olav Slaattene og Tom Samuelsen på bass.
  Chivaz spiller blues og rock.