Meiningsmåling

Overholder du totalforbudet mot bruk av åpen ild utendørs.
 • 196%
   
 • 20%
   
 • 33%
   
 • Antall stemmer: 27

Dagens Harald

Ingressbilde

Etter MeToo: 
Stortinget har endret navn til Hortinget . . .

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 03.08.2017 kl. 08:50

  Ibsen og Hamsun feires i Grimstad

  Ibsen- og Hamsun-dagene er Sørlandets litteraturfestival. Vårt hovedsted er Grimstad, midt i Agder. Det eneste stedet i Norge og verden hvor både Ibsen og Hamsun bodde. Vi er en festival for litteratur, teater, tanke og ettertanke, heter det i brosjyren til Litteraturfestivalen..

  TERJE VIGEN: Skuespiller Mads Ousdal leser Ibsens dikt Terje Vigen. Pressefoto.

  Urfremføringer av tekster, samtaler, skrivekurs, opplesninger, teaterforestilling og konserter er bare noen av de mange opplevelsene du kan få med deg under årets litteraturfestival i Grimstad.

  Mads Ousdal leser Ibsens kjente dikt Terje Vigen, det blir konsert med Ingrid Olava, teaterforestillingen "Inger Hagerup" med Anne Marit Jacobsen og Benedicte Maurset, urfremføring av ny tekst og ny festivalbok ved Ingvild Schade og mye mer.

  To utstillinger er allerede åpnet. Håkon Blekens Hedda Gabler-serie, henger på UiA Grimstad, i 3. etg, ved ingeniørvitenskapstudiets lokaler. Utstillingen er åpen for alle og helt gratis. Det er åpent så lenge det er åpent på campus. Kom gjerne når kaffebaren i 2. etasje er åpen, så kan du kjøpe med deg en god kaffe mens du nyter kunsten.