Meiningsmåling

Flere politikere vil bytte ut Arendals slagord «Varm, stolt og utadvendt». Synes du det er på tide å finne et nytt slagord for byen?

 • 126%
   
 • 260%
   
 • 313%
   
 • 40%
   
 • Antall stemmer: 23

Dagens Harald

Ingressbilde

I disse olympiske dager er det vel et krav til norske utøvere å ha astma?

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 25.08.2017 kl. 07:56

  Vikingene tilbake på Hove

  I dag starter en ellevill reise tilbake til vikingtiden. Sjetteklasse i Arendal kommune kommer for å lære, og oppleve vikingtiden. For sjette gang samarbeider Agder Vikinglag med Arendal kommune og den kulturelle skolesekken for å lage Hove Vikingmarked.

  VIKINGER: Denne helgen inntar vikingene på ny Hove. Arkivfoto.
  Over 500 elever skal i løpet av to dager få en opplevelse for livet med lynkurs i tekstil, mat, treskjæring, arkeologi og mye mer fra vikingtiden.
   
  De fleste av oss husker barndommens eventyr, men det finnes ingen eventyrforteller som kan måle seg med Gustav Holberg og hans fabelaktige fortellinger. Verdens vakreste band, Folket Bortafor Nordavinden skal underholder med musikk, hvis man ikke har opplevd disse før, garanterer vi at du ikke har hørt lignende.
   
  Den sprø svenske ildgjongløren Røda Masken setter fyr på mye rart. Mye mulig man også får se hans versjon av en hårklipp, til glede for både store og små.
   
  I helgen vil markedet være åpent for publikum fra kl 11.00 til 18.00 lørdag og kl 11.00 til 16.00 søndag. Med et variert og spennende program med både leiker, bueskyting, salgsboder og musikk. Vi oppfordrer publikum å pakke nistekurven og ta turen ut til en fantastisk opplevelse på gressletta utenfor Flimra på Hove. Det vil også være muligheter for å kjøpe enkle forfriskninger.
   
  Det er gode parkeringsmuligheter oppe ved Hove Leirsenter. Og spaserturen fra bussen og bort er både flott og overkommelig. Så her burde alle ha mulighet til å komme seg ut.