Meiningsmåling

Overholder du totalforbudet mot bruk av åpen ild utendørs.
 • 196%
   
 • 20%
   
 • 33%
   
 • Antall stemmer: 27

Dagens Harald

Ingressbilde

Etter MeToo: 
Stortinget har endret navn til Hortinget . . .

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 26.08.2017 kl. 08:58

  Leteaksjon i Birtedalen

  Et Sea King helikopter, Røde Kors-mannskaper, Norske Redningshunder og flere frivillige driver nå søk etter en 69 år gammel  arendalsmann i området rundt Birtevatn i Fyresdal.

  SØK: Et Sea King helikopter søker sammen med Røde Kors-mannskaper og Norske Redningshunder etter en eldre mann som er savnet i området rundt Birtevatn i Fyresdal. Foto: Nils P. Vigerstøl/ablikk.no.

  - Aksjonen koordineres av politiet i Telemark, men vi kan bekrefte at vi har et Sea King helikopter i området og at det gjelder en leteaksjon. sier vakthavende ved Hovedredningssentralen til ablikk.no.

  - Leteaksjonen ble satt i gang lørdag morgen og foregår i området rundt Birtevatn mellom Granbustøyl og Kvipt, forteller operasjonsleder Geir Kastmo ved politiet i Telemark til ablikk.nos reporter på stedet. Han kan bekrefte at det dreier seg om en 69 år gammel mann fra Arendal som ble meldt savnet da han ikke kom tilbake til hytta etter en tur sent torsdag kveld.

  - Det er satt inn full styrke i søket, både Sea King, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar, bekrefter Kastmo.


  Artikkelbilde
  MANGE FRIVILLIGE: Mange har meldt seg for å være med å søke etter den 69 år gamle arendalitten. Foto: Nils P. Vigerstøl/ablikk.no.