Meiningsmåling

Flere politikere vil bytte ut Arendals slagord «Varm, stolt og utadvendt». Synes du det er på tide å finne et nytt slagord for byen?

 • 126%
   
 • 260%
   
 • 313%
   
 • 40%
   
 • Antall stemmer: 23

Dagens Harald

Ingressbilde

I disse olympiske dager er det vel et krav til norske utøvere å ha astma?

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Lisbeth Hoskuldsen 01.09.2017 kl. 21:18

  Vindusgalleriutstilling med "Jesus i sentrum"

  Arendals-kunstneren Reidun Songe åpner lørdag 2. september en vindusgalleriutstillingen i Torvgata i Arendal, en utstilling hun har valgt å kalle "Jesus i sentrum". Hun vil selv være tilstede på åpningsdagen, samt 23. september hvor hun viser flere bilder enn de som er å se i vinduet.

  MALERIUTSTILLING: Arendals-kunstneren Reidun Songe åpner lørdag 2. september en vindusgalleriutstillingen i Torvgata i Arendal.

  -         Alle bildene er inspirert av min kristne tro, og jeg viser dem først og fremst for å formidle et budskap, sier hun. -  Bibelen er fundamentet for min inspirasjon og dette er jo verdens mest leste bok, så det er ikke så underlig at noen kunstnere vil formidle noe fra nettopp denne boken. Det jeg har på hjertet kjenner jeg meg fri til å dele på denne måten.

  I forbindelse med utstillingen vil hun også selge sin siste bok «I Ham», som er full av tekster til oppmuntring og med bilder hun selv har malt. Det vil også være salg av malerier, både olje, akryl og pastellbilder.

  Reidun Songe har tidligere hatt tre separatutstillinger på Sørlandet, blant annet på Galleri Stallen i Froland.

  Utstillingen vil vare i september måned.