Meiningsmåling

Overholder du totalforbudet mot bruk av åpen ild utendørs.
 • 196%
   
 • 20%
   
 • 33%
   
 • Antall stemmer: 27

Dagens Harald

Ingressbilde

Etter MeToo: 
Stortinget har endret navn til Hortinget . . .

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 05.09.2017 kl. 05:37

  Ny nedtur for Arendal, tapte 3-2 etter å ha ledet

  Arendal ledet 0-2 borte mot Levanger etter første omgang mandag kveld, men resultatet ble 3-2 til trønderne og null poeng til Arendal.

  TØFF HØST: Det blir en tøff høst for trener Mattias Andersson og Arendal. Arkivfoto: Eyvind Øyraas.

  Arendal tok ledelsen allerede etter 12 minutter i første omgang ved Viktor Löfgren. En snau halvtime senere la Rasmus Lynge Christensen på til 0-2 for arendalittene, etter et innlegg fra Darlan, og kunne gå til pause med ledelse.

  Andre omgang var snaut ti minutter gammel da en levangerspiller ble ureglementert felt innenfor 16-meter og straffen setter hjemmelagets kaptein Erik Tønne kontant i mål. 1-2.

  Arendal beholdt ledelsen helt til det 89. minutt, da setter Levangers Robert Stene ballen bak Jostein Aaland i arendalmålet og utligningen er et faktum. Noen minutter på overtid skjer det igjen. Stene får et innlegg fra Tønne og scorer sikkert og Arendal gikk fra tre til null poeng i løpet av noen få minutter på slutten av kampen.

  Som desisert jumbo på tabellen blir det en tøff høst for trener Mattias Andersson og guttene hans. Skal Arendal ha en mulighet til å overleve i Obos-ligaen, blir hver kamp fremover vinn eller forsvinn.