Meiningsmåling

Hva tenker du om økte strømpriser i etterkant av den tørre sommeren?
 • 156%
   
 • 28%
   
 • 335%
   
 • Antall stemmer: 71

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 25.09.2017 kl. 07:35

  Eventyret er over?

  Arendal gikk på et høyst pinlig 0-5 nederlag i bortemøtet mot bunnkollega Elverum søndag, og sannsynligheten for fortsatt 1.divisjonsspill neste år er minimal.

  MÅ SKAPE MIRAKLER: Det kan være tøft liv som trener for et lag i motgang, men Mattias Andersson må skape, ikke bare ett, men flere mirakler for at Arendal skal overleve i Obos-ligaen. Arkivfoto: Eyvind Øyraas.

  Bortekampen mot Elverum var sannsynligvis et være eller ikke være for Arendal, men det var den også for hjemmelaget.

  Og Elverum hadde tydligvis skjønt dette best, full innsats fra start ble de Arendal fullstendig overkjørt fra første spark på ballen og det tok kun to minutter før østerdølene satte ballen i mål. Og så fortsatte det med noe som må ha vært et mareritt for et arendalslag i poengnød. Målene trillet inn, 0-2 etter 8 minutter, 0-3 (25), 0-4 (31) og seks minutter før første omgang er ferdig 0-5. 

  Kampen var i realiteten kjørt og selv om Arendal ikke slapp inn noen mål i andre omgang gjorde heller ikke Elverum det.
   
  Og nå er Arendal helt alene på bunnen av tabellen, med fire poeng opp tin søndagens motstander, Elverum, og seks poeng opp til Fredrikstad på kvalikplass.
   
  Med fem kamper og 15 poeng igjen å spille om, er ikke løpet helt kjørt, men det er vanskelig å se at årets utgave av Arendal skal klare det. I tilfelle må det kriges til the bitter end. I tillegg er man avhenig av at noen av lagene rett over på tabellen taper flere kamper.

  Start spilte uavgjort 1-1 mot Levanger i Kristiansand og innehar fremdeles andreplass og sikker opprykksplass på tabellen, men blir nå pustget i nakken av Sandnes Ulf, to poeng bak.

  Jerv tok en flott 1-4 seier borte mot Tromsdalen og med 32 poeng og niende plass på tabellen begynner de gulkledde fra Grimstad å nærme seg kvalikspill for tippeligaen neste år.