Meiningsmåling

Hva tenker du om økte strømpriser i etterkant av den tørre sommeren?
 • 156%
   
 • 28%
   
 • 335%
   
 • Antall stemmer: 71

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 01.10.2017 kl. 14:03

  Store vannmasser fører til stengte veier

  I Agder-fylkene har de store nedbørsmengdene hittil i helgen ført til at flere fylkesveger nå er stengt på grunn av overvann, skriver Statens vegvesen i en pressemelding lørdag formiddag.

  STORE VANNMASSER: Det kraftige regnværet har ført til at elver og bekker går over sine breddeer. Bildet er fra Rygenefossen søndag. Foto: Kari Isaksen.
  I Aust-Agder er flere av de viktigste fylkesvegene stengt. Fv. 42 er stengt to steder mellom Evje og Arendal. Fv. 306 mellom Evje og Gautestad er også stengt, noe som fører til at de som tilbringer helgen på hyttene foreløpig ikke kommer ned fra fjellet.
   
  Også i Vest-Agder er flere viktige fylkesveger stengt. Fv. 456 Vågsbygdporten er stengt pga. overvann. Fv. 456 Langenesvegen er også stengt mellom Kjos og Søgne.
   
  Det er flere fylkesveger i Agder-fylkene som kan bli stengt, mens andre åpner igjen etterhvert som vannstanden synker. Fullstendig og til enhver tid oppdatert liste er på vegvesen.no.
   
  De store nedbørsmengdene fører til overvann på vegene som igjen fører til fare for vannplaning. Bilistene oppfordres derfor til å vise varsomhet.