Meiningsmåling

Hva tenker du om økte strømpriser i etterkant av den tørre sommeren?




 • 156%
   
 • 28%
   
 • 335%
   
 • Antall stemmer: 71

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 02.10.2017 kl. 09:05

  Flere stengte veier i Agder

  I Agder-fylkene har de store nedbørsmengdene i helgen og i natt ført til at en rekke veger fortsatt er stengt på grunn av overvann. 

  STENGTE VEIER: Flere stengte både store og små veier i Agder mandag morgen. Fotoet er fra en tidligere flom.
  I Aust-Agder er riksveg 41 stengt ved Hynnekleiv i Froland og Tollnes i Birkenes. Også fv. 401 ved Kjøstveit i Høvåg er stengt. Det samme gjelder fv. 404 ved Metveit i Grimstad.
   
  I Vest-Agder er riksveg 41 stengt ved fylkesgrensa ved Drangsholt. Fv. 456 Langenesvegen er stengt mellom Stausland og Stokkelandsskogen i Søgne, og fv. 456 Vågsbygdporten er stengt pga. overvann. Dette fører til omlegging av trafikken til og fra Vågsbygd.
   
  Trafikken til Kvadraturen ledes fra Trekanten over Blørstad og Myrbakken til Hannevika. Trafikken til Vågsbygd ledes fra Glencore nikkelverk til Hannevika og inn på ett kjørefelt i I Vest-Agder er riksveg 41 stengt ved fylkesgrensa ved Drangsholt. Fv. 456 Langenesvegen er stengt mellom Stausland og Stokkelandsskogen i Søgne, og fv. 456 Vågsbygdporten er stengt pga. overvann. Dette fører til omlegging av trafikken til og fra Vågsbygd.
   
  Det er flere fylkesveger i Agder-fylkene som kan bli stengt, mens andre åpner igjen etterhvertsom vannstanden tillater det. Trafikanter må være forberedt på at det er kommet så mye vann på kort tid at Statens vegvesen ikke har rukket å sette opp sperring. Trafikantene bes om å respektere sperringene og holde lav hastighet der det innsnevringer av vegbanen.