Meiningsmåling

Jula har forlengst inntatt mange butikker, mener du at julehandelen bør starte i oktober.
 • 164%
   
 • 229%
   
 • 35%
   
 • Antall stemmer: 17

Dagens Harald

Ingressbilde

- Det drøyer med nye vei til Arendal regionhavn på Eydehavn. Kommunen tenker vel som så at adkomsten til havna skal være med båt!

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Ansvarlig redaktør:
Eyvind Øyraas 

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 06.10.2017 kl. 16:25

  Vil etablere masterutdanning i marinbiologi ved Universitet i Agder

  Fylkesrådmannen anbefaler at fylkesutvalget støtter etablering av marin masterutdanning i marinbiologi ved Universitet i Agder.

  MASTERUTDANNING: Fylkesrådmannen i Aust-Agder vil støtte etableringe av masterutdanning i marinbiologi ved Universitetet i Agder. På bildet forskningsskipet G.M.Dannevig soe er stasjonert ved havforskningsstasjonen i Flødevigen. Foto: Eyvind Øyraas.
  Fylkesrådmannen foreslår at det i RUP (regionalt utviklingsprogram) Agder settes av 600 000 kroner i 2018, og deretter 1,1 millioner kroner årlig til tiltaket i årene 2019-2022.
   
  Bakgrunnen er at Universitetet i Agder ønsker å etablere masterutdanning i marinbiologi ved Fakultet for teknologi og Realfag fra 2018. Satsingen vil sikre videreføring av tilbud om masterstudier ved UiA til bachelorstudenter i biologi, med fokus på marine næringer/innovasjon, forvaltning og marinøkologi, skriver fylkesrådmannen i sakspapirene.