Meiningsmåling

De fleste mener at dagens klimaendringer er menneskeskapte, mens noen forskere mener det er en del av naturlig av syklus som har vært der bestandig. Hva tror du?
 • 111%
   
 • 223%
   
 • 364%
   
 • Antall stemmer: 134

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 15.10.2018 kl. 07:33

  Gisle Børge Styve Trio i Lille Torungen

  Onsdag 17. oktober besøker Gisle Børge Styve Trio Arendal Kulturhus. Trioen fremføder melodisk, vakker og groovy musikk, med fantastiske koringer og finstemt instrumentering, lover arrangøern.

  Gisle Børge Styve Trio. Pressefoto.
  I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Trioens spennende musikalske arrangementer gir også plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass!
   
  Diskografi Gisle Børge Styve Trio har eksistert siden 1998. De ga i 2002 ut platen «Styves Ark», som ble spilt inn live en helt ordinær handlelørdag i bokhandelen Ark på Majorstua. I denne butikken har de hatt sin musikalske utviklingsplass og lekestue 30-40 ganger i året, til stor glede for kunder og ansatte. Etter det har det blitt mange opptredener over hele landet, på festivaler, klubber og lukkete arrangementer. Høsten 2012 ga de ut plate nummer to, «Here right now», og det var tre opprømte og spente musikanter som presenterte sitt nye «verk».
   
  Musikken de har utviklet et svært melodisk og vakkert musikalsk uttrykk, med trestemt sang, leken improvisasjon, verbale innspill, groovende låter og vakre melodier. Samspillgleden står i sentrum, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. Trioens stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med trioen omtales av flere som «ren terapi av absolutt høyeste karakter», og publikum får mulighet til å både le og gråte.
   
  Gisle Børge Styve – vokal, piano med mer, Helge Harstad – bass og kor, Per Willy Aaserud – trompet, kor og litt mer.