Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 13.11.2018 kl. 09:25

  Musikalsk førjulsforestilling med Arendal Trekkspillklubb

  Søndag 18 november inviterer Arendal Trekkspillklubb igjen til musikalsk førjulsforestilling i Arendal Kulturhus.

  FØRJULSFORESTILLING: Arendal trekkspillklubb inviterer til førjulsforestilling.

   Gjester denne gang er: Tamara Kaarup – sanger, skuespiller og kordirigent. Hun står gjerne på musikalscenen; sist som Golde i Arendal kulturhus i april 2018. I forestilligen medvirker også Hans Christian (Basse) Andersen – slagverk og Odd Bjørn Jensen – trompet, begge svært aktive i regionens musikkliv. Eva Karina Johnsen er ragtimesolist på klavér og trekkspillklubbens sangsolist Eivind Hannås medvirker i en vise av Evert Taube. Dirigent og akkompagnatør er Ole-Bjørn Gullbring.

   

  vårbrus_tamara_kaarup_lite_pressefoto.jpgTamara er aktiv som kordirigent, sanger og skuespiller i hele Skandinavia. Hun står gjerne på musikalscenen; sist som Golde i «Spillemann på taket» i Arendal kulturhus i april 2018. Som beboer på Lyngør er hun opptatt av kultur i nærmiljøet i form av intimkonserter og integrering av kultur hos barn og voksne. Hun underviser derfor også ved den private kulturskolen Bomann på Lyngør. Tamara og Ole-Bjørn har spilt sammen ved flere anledninger og dette samarbeidt er et kjærkomment gjensyn.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ingressbilde”Basse” Andersen startet sin ”trommiskarriere” allerede som femåring da han begynte i Speidermusikken. Siden da har han holdt fast i trommestikkene og slått seg gjennom 48 år i bandet ”Fatal” og 45 år i Arendal ungdomsmusikkorps. Han stiller opp og spiller der det trengs noe som har ført han til mang en scene i forskjellige musikalske settinger rundt om i og utenfor distriktet.

   

   

   

   

   

   

  Ingressbilde

  Odd Bjørn Jensen startet i Stokken Skolemusikkorps som syvåring. Så blåste han videre med Arendal Storband, Presto, Agder Kretskorps, Gardemusikken, Dosebandet og han var med å starte opp Indre Torungen Brassband. Han har spilt med Fatal og på Canal Street og ellers på de steder der det trengs.

   

   

   

   

   

   

   


  IngressbildeEva Karina Johnsen er fast medlem av trekkspillklubben. Hun trakterer både trekkspill, klokkespill og klavér og har spilt med bl.a. Arendal Big Band og med visegruppa Amatørene.

   

   

   

   

   

   

   


  IngressbildeEivind Hannås, orkesterets sangfugl. I tillegg til å spille trekkspill er han denne gang solist i «Rosa på ball».
  IngressbildeOle-Bjørn Gullbring, vår musikalske leder, har traktert sitt trekkspill siden guttedagene. Han har spilt i mange oppsetninger av kabareter, konserter, radioprogrammer og plateinnspillinger og benyttes også som akkompagnatør. Ole-Bjørn har vært rektor og trekkspillærer, først ved Øyestad musikkskole og så ved Arendal kulturskole helt fram til 2014. Han har arrangert og tilrettelagt mange av kvedens melodier, så dette blir bra.