Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 13.12.2018 kl. 10:19

  A Magical Moment

  Søndag 16. desember blir det julekonsert med Hanne Krogh, Johnny Logan, Thomas Ruud i Arendal Kulturhus, der også Arendalskoret deltar.

  A Magical Moment. Bilde er et utsnitt fra plakat.
  Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Arendalskoret inviterer til julekonsert i Arendal Kulturhus. Gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan! Når stjernelaget også i år toppes med en av våre beste opera-tenorer gjennom tidene, Thomas Ruud, ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse på aller høyeste nivå, skriver arrangøren i en pressemelding.
   
  Johnny Logans formidable opptreden på BBCs feiring av Eurovision sitt 60-årsjubileum på Apollo Theatre i London i 2015 gjorde inntrykk over hele Europa. Siden de møttes der, har Hanne Krogh jobbet med å få ham frigitt til juleturné i Norge. I år klarte hans tyske management, bortsett fra et par datoer, å rydde plass for Norge i nesten en hel måned. Johnny Logan har i dag konserter over hele Europa og har nylig signert kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestre.
   
  Thomas Ruud holder Pavarotti-nivå og synger hovedroller over hele verden, senest på den store operaen i Singapore.
   
  Hanne Krogh er nær fullbooket de neste to årene og vil synes i en rekke store prosjekter – så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke bygder, byer, fjordarmer og tettsteder i hele vårt langstrakte land.
   
  Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap, kombinert med Johnny Logans magiske klang og Thomas Ruuds formidable stemmeprakt, lover godt for at en av norsk kulturlivs største suksesser fortsetter.