Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 17.12.2018 kl. 08:36

  Fylkesmannens ungdomsråd

  Fylkesmannen i Aust- og Vest -Agder opprettet i 2017 et eget ungdomsråd. Ungdomsrådet er representert med ungdommer fra ulike kommuner i begge fylkene. I høst er det valgt inn nye medlemmer og vi har hatt vårt første møte, skriver Fylkesmannen i en meddelelse.

  FYLKESMANNENENS UNGDOMSRÅD. Foto: Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder.
  Dette er årets medlemmer:
   
  Sindre S. Sollid fra Risør (ny), Endre Hægeland fra Mandal, Thomas F. Tønnesen fra Kvinesdal, Vegard Haugland fra Hægebostad (ny), Aydin Ahmed fra Søgne (ny), Amalie P. Fyhn fra Gjerstad, Lisa Øymoen fra Froland (ny), Ida Magnussen fra Kristiansand, Maiken Linnea Solvang fra Risør og fylkesmann Stein A. Ytterdahl. (Ida og Maiken var ikke tilstede da bildet ble tatt)
   
  Ungdomsrådet gir viktige innspill til Fylkesmannen sitt arbeid med barn og unge. Ungdommene har blant annet kommet med innspill til hvordan skolene bør arbeide bedre for å fremme psykisk helse og bidratt aktivt til at elever får bedre kunnskap om retten til å ha et trygt og godt skolemiljø. De har deltatt på ulike konferanser og produsert film.
   
  Vi ønsker nye medlemmer velkommen og gleder oss til samarbeidet!