Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 03.01.2019 kl. 06:43

  Frivillig vern av tre skogsområder i Aust-Agder

  Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder sender ut forslag om vern av tre nye skogsområder i kommunene Birkenes, Bygland og Iveland på høring. Dette utgjør i overkant av 3 000 dekar nytt verneareal i Aust-Agder.

  Gammel eikeskog i Knudansheia (Foto: Stefan Olberg, Biofokus)

  I medhold av naturmangfoldloven sender Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder ut forslag til verneplan for to nye naturreservater og utvidelse av et eksisterende naturreservat på høring. Områdene det gjelder er Knudansheia i Iveland kommune, Underforlii i Bygland kommune og utvidelse av Bjorvatn naturreservat i Birkenes kommune, skriver Fylkesmannen i en meddelelse.

  Alle områdene har kommet fram gjennom ordningen med frivillig vern av skog der grunneiere tilbyr staten areal for varig vern. Forslag til kartavgrensning for områdene og verneplan med beskrivelse av natur- og verneverdier samt hva et vern vil innebære, finner du i menyen på høyre side. Mer detaljerte kart vil i løpet av kort tid være tilgjengelig i Miljødirektoratets naturbase.

  Formålet med høringen er å gi grunneiere, lokale og sentrale intresseorganisasjoner anledning til å komme med innspill og eventuell ny informasjon som kan være av betydning for den videre verneprosessen.