Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 16.01.2019 kl. 11:48

  Nye passkontor i Agder politidistrikt

  I løpet av våren 2019 vil Agder politidistrikt få tre helt nye passkontor der publikum kan skaffe seg pass. Nytt utstyr i sikre lokaler, og medarbeidere med høy kompetanse, skal bidra til en sikker og god utstedelse av pass i Agder, skriver politiet i en pressemelding.

  Det er høye internasjonale krav og forventninger til hvordan norske pass skal utstedes, heter det videre i pressemeldingen.
  – Disse vil vi imøtekomme med de tre nye passkontorene våre. Fremtidens pass- og ID-kontor er noe annet enn de passkontorene vi kjenner i dag, sier leder av seksjon for forvaltning, Tom Eklund.
   
  I Agder politidistrikt vil pass utstedes på følgende tre steder:
   
  Arendal og Froland politistasjon (Arendal)
  Politihuset i Kristiansand
  Farsund og Lyngdal lensmannskontor (Farsund)
   
  På politiet.no ligger det til en hver tid oppdatert informasjon om åpningstider og timebestilling for de forskjellige passkontorene.
   
  – Vi ønsker å levere et godt tilbud til publikum. Det legges opp til timebestilling ved alle de tre nye passkontorene. I tillegg vil det bli utvidede åpningstider i distriktet, sier Eklund.
   
  Parallelt med at de kommer tre nye passkontor i Agder vil tjenesten avvikles eller flyttes andre steder.
   
  Fra 1. mars 2019 vil det ikke lenger være mulig å få pass i Flekkefjord, og fra 1. april vil det ikke være mulig å få pass i Tvedestrand, Mandal, eller Valle.