Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 13.02.2019 kl. 14:45

  Støttekonsert for Arendal Bluesklubb

  Lørdag 23. januar blir det konsert i Bankgården, der lokale artister stiller opp for Arendal Bluesklubb. 

  STØTTEKONSERT: Arendal Bluesband et et av bandene på støttekonserten 23. januar. Her fra 'Biker blues' på Hovden i 2015. Foto: Eyvind Øyraas.
  Siden Arendal Bluesklubb startet opp på Kulturkafeen 12. jan 2005, har vi arrangert 152 konserter + noen samarbeidskonserter og 5 Saganetter. Vi har jobbet dugnad på diverse konserter og festivaler (Treungenfestivalen, Skral festival og på Hove fra 2009 t.o.m 2014) og med støtte fra sponsorer de første årene, og fortsatt støtte fra Arendal Kommune og grasrotandel har vi holdt hodet over vannet. Men sviktende billettsalg har gjort at vi måtte vurdere bluesklubbens framtid. Vi tok derfor kontakt med lokale band/artister om de ville stille på en "Støttekonsert for Arendal Bluesklubb"
   
  Det var det mange som ønsket, men ikke alle det passet for.
   
  Men tar dere turen til Bankgården lørdag 23.februar, får dere oppleve disse banda på scenen:
   
  Arendal Bluesband
   
  Arendal Blues Band er et band som tar deg med på en musikalsk reise i soul, blues og rockens verden. I en årrekke har medlemmene turnert rundt omkring i landsdelen med sitt svingende repertoar, med låter fra flere tidsepoker og sjangere. Arendal Blues Band er et bredt sammensatt band, med musikere fra forskjellig musikalsk bakgrunn. Bandet underholder publikum med kjente og kjære låter det virkelig svinger av. Arendal Blues Band består av:
   
  Emil Viken - Gitar 
  Lars Solberg - Bass 
  Runo Nygård - Vokal/munnspill 
  Rune Larsen - Keyboard/Piano 
  Pål Gundersen – Trommer
   
  Chivaz
   
  Chivaz er et band i fra Arendal som ble startet i 2012. Det består av rutinerte musikere som har spilt rundt omkring på sørlandet i mange år. Bandmedlemmene har vært med i mange bandkonstellasjoner. 
  Medlemmene i dag er Ole Pedersen på gitar. Ragnar Skaret på orgel med leslie og synth, på trommer Olav Slaattene og Tom Samuelsen på bass.
  Chivaz spiller blues og rock.
   
  Crazy Hogs
   
  Crazy Hogs er et lokalt coverband som spiller låter fra bl.a Billy Idol, ZZ Top, Whitesnake og Bryan Adams. Denne kvelden får dere oppleve bandet, med en litt ny besetning.
   
  Arild Strand – Tangenter, Jonny Nordhus – Trommer - Tore Tjøstolvsen – Bass 
  Steffen Pedersen - Gitar og selvsagt Bjørn Larsen - vokal
   
   
  Police and Thieves
   
  Police and Thieves har oppstått i kjølvannet av Saganatt i nyere tid, deres varemerke er tidløse "The Police låter". De har bla annet spillt på Canal Street i 2017 og ved et par andre anledninger. Medlemmene i bandet har erfaring helt tilbake til 80 tallet og datidens new wave i dag kalt postpunk. I dag spiller medlemmene i bandet i mange forskjellig konstellasjoner innen heavy rock, pop, jazz osv.  Geir Brobakken – vokal, Pål Koren Pedersen - el.gitar, Ole Johan Lillegaard – bass, Frode Olsen – trommer
   
  Tomas F Band
   
  Tomas F Band er i disse dager i gang med nytt album. Til støttekonserten for Arendal Bluesklubb har Tomas med seg Preben Kobro, Andre Sandal Stenersen og Stephan Smith Gunvaldsen. Det blir et par låter fra Tomas F Band plus dirty old school tunes av Muddy Waters og Jimy Hendriks. 
  Tons of energy and soul!!!
   
  Trouble
   
  Trouble er et Whitesnake tributeband fra Arendal. 
  Bandet spiller låter fra blårock eraen fra slutten 70 tallet tom 87 og har en rekke konserter bak seg de 2 siste årene.
   
  Trouble er: 
  Ian Pierre Barlier - Gitar 
  Oddvar Ellingsen - Gitar 
  Thomas Prytz Kvernbuen - Bass 
  Pawel Matych - Keys 
  Geir Langemyr - Trommer 
  Vidar Hushovd - Vokal