Meiningsmåling

Bør alle kort på bordet i forbindelse med konsulentavtalen mellom Hove Drift- og Utvikling og firmaet DHT Corporate Services?
 • 181%
   
 • 217%
   
 • 30%
   
 • Antall stemmer: 120

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 21.03.2019 kl. 17:49

  Foredrag og etablering av venneforening på Næs Jernverksmuseum

  Næs Jernverksmuseum får besøk av Per R. Mikkelsen tirsdag 26. mars.

  NÆS JERNVERKSMUSEUM.
  Mikkelsen er historiker og forfatter av boken Bergverksfortellinger, og vil gi en oversikt over norsk bergverksdrift både i «gamle dager» og i nyere tid. Bergverksdriften er en av våre eldste og mest utbredte næringer. Den har berørt lokalsamfunn over hele landet og beskjeftiget tusenvis av arbeidere.
   
  Foredraget til Mikkelsen blir en fin introduksjon til neste programpost, etablering av en venneforening til Næs Jernverksmuseum.
  - Vi håper det er mange som har lyst til å være med i venneforeningen, og nå har du også muligheten til å være med og bestemme hva foreningen skal gjøre. Møt opp i Snekkerboden, Jacob Aalls vei 10, Nes Verk. Alle er velkomne til å være med, skriver fagkonsulent Helle U. Lofstad i en e-post og videre:
   
  - På Næs Jernverksmuseum forteller vi den lange historien om jernverkene i Norge. Museet har det best bevarte anlegget fra den gamle jernverkstiden da både masovnen og hammerne ble drevet av vannkraft og kull.