Meiningsmåling

Er du fornøyd med årets lokalvalg?

 • 153%
   
 • 234%
   
 • 39%
   
 • 43%
   
 • Antall stemmer: 122

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Nils P. Vigerstøl 25.03.2019 kl. 07:13

  Bildebok fra Raet i lommeformat

  «Nasjonalparken Raet og området rundt» er tittelen på en rykende fersk liten bildebok som nå er kommet ut på tre språk. Den eneste boken som er rettet direkte inn mot turister fra dette skjægårdsmiljøet i Tvedestrand, Arendal og Grimstad.

  GODT FORNØYDE: Eyvind Øyraas t.v. og Torald B. Kateraas i forlaget Gaveca som har vært henholdsvis hovedfotograf og grafisk designer av den første boken som også omfatter Raet nasjonalpark på tre språk.
  Den lille turistboken er en reise i parklandskapet gjennom hele året, de fleste av bokens 50 biler er fanget inn gjennom kameraet til Eyvind Øyraas, men også Hans Nikolai Terjesen har bidradd med flere flotte motiver.
   
  - Boken er holdt i et lite miniformat og beregnet som både et «utstillingsvindu» for parken og skjægårdsmiljøet med uthavner og tilliggende kulturlandskap, samtidig som den skal være en suvenir å ta med seg hjem fra et besøk i området, sier Torald B. Kateraas i forlaget Gaveca i Arendal som har gitt ut boken. Det er også han som har designet boken og stått for den grafiske utformingen.
   
  Til tross for at boken bare er et par dager gammel har den fått god mottakelse, og er den er allerede på vei ut i verden. Næringslivet har funnet den interessant som en liten promotering av Sørlandet. Boken blir å finne i butikkhyllene i landsdelen.
   
  Også den lokale turistsjefen i Arendal, Monica Lunøe Mend er godt fornøyd med å få en liten trykksak på flere språk i sitt arbeid med å selge Arendals fortreffeligheter: 
  - Å få en slik liten og tilgjengelig artikkel på tre språk som viser bilder av dette flotte området som både nasjonalparken og tilliggende områder har, er veldig verdifullt, sier hun.