Meiningsmåling

Er Arendalsuka viktig for deg?


 • 125%
   
 • 217%
   
 • 317%
   
 • 419%
   
 • 521%
   
 • Antall stemmer: 47

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 24.04.2019 kl. 18:06

  Bluesklubben med Paal Flaata og Gøran Grini i Bankgården

  Fredag 26. er Arendal Bluesklubb i gang igjen etter påske, og arrangerer konsert med Paal Flaata og Gøran Grini i Bankgården i Arendal.

  PRESSEFOTO.
  Paal Flaata ble kjent for sin følsomme og vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner i bandet Midnight Choir, som han frontet i 10 år. De ga ut fem plater og to samlealbum som alle fikk strålende kritikker. De fikk Spellemannspris for plata «Amsterdam Stranded».
   
  Etterspørselen etter Paal som soloartist har vært stor etter at han ga ut sin første, av åtte soloplater, i 2002. De som kjenner til hans karriere vet at hans fremste inspirasjonskilder er låtskrivere fra de amerikanske sørstater (bl.a Mickey Newbury, Townes Van Zandt og Tony Joe White). Paal Flaata har en enestående evne til å tolke andres låter med stor innlevelse, og at han tilhører det absolutte tetskiktet blant norske vokalister er ingen overdrivelse.    Med seg på denne konserten har han sin faste pianist, Gøran Grini, og publikum får høre et fint utvalg av soloplatene hans, noe fra Midnight Choir og kanskje en Cash låt skriver arrangøren i en pressemellding. 
   
  Uansett, de lover oss en magisk aften!