Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 196%
   
 • 23%
   
 • Antall stemmer: 108

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 29.04.2019 kl. 19:38

  Hiphop-kveld i Lille Torungen

  Fredag 3. mai er det duket for hiphop-kveld i Lille Torungen.  Da kommer MARK J + KENEMA til Arendal Kulturhus.

  Pressefoto.
  Vi er stolte over å presentere en ny hiphop-kveld! På scenen står Mark J og Kenema – to dyktige folk innenfor sin sjanger. Dørene åpner kl. 20.00 og Dj Ruben spiller klassikere til første artist går på, heter det i en pressemelding fra arrangøren.
   
  Mark J 
  Mark J er en 24 år gammel r&b artist fra Sørlandet som debuterte med låten «How You Feel» tidlig 2019. Etter å være vokst opp med musikk, startet Mark sin musikalske reise tidlig ved å spille i ulike band i forskjellige stiler og sjangere. Fra tidlig rock inspirert musikk til hardcore metal, og nå inn i r&b sjangeren. I 2016 oppnådde Mark forbløffende suksess med bandets EP, som nådde godt over en million streams over hele verden.
   
  Over de siste årene har Mark J jobbet ekstremt hardt for å skape en unik sound som har ført til hans kommende EP som slippes i midten av 2019. På tross av sine få slipp som solo artist, er han allerede listet på Spotifys offisielle «New Music Friday» og har streamet sekssifret på sin første singel. Med tusenvis av dedikerte følgere, og mange reiser rundt i verden i jakten på musikkarrieren, kan du ha store forventninger til denne konserten!
   
  Kenema 
  Kenema er den aller første emceen/rapperen fra Vennesla, med en fartstid på nesten 17 år. Har samarbeidet med flere kjente navn i industrien, og han gleder seg til å vise frem gammel og ny musikk til dere.
   
  Arrangør: Sick Events i samarbeid med Arendal Kulturhus