Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 124%
   
 • 25%
   
 • 327%
   
 • 413%
   
 • 529%
   
 • Antall stemmer: 74

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 14.05.2019 kl. 07:46

  Optimisme i Pensjonistpartiet

  Pensjonistpartiets Landsmøte ser frem mot valget med optimisme. Vi er inne i en god trend og får flere og flere medlemmer. Det viser at vår politikk blir lagt merke til skriver partiet i en pressemelding.

  OPTIMISME: Pensjonistpartiet, her representert ved 1. nestleder Ingebjørg A. Godskesen, er optimistiske med tanke på fremtiden. Arkivfoto: Nils P. Vigerstøl.
  For oss er folket røst viktig, fordi vi bryr oss. Det vil si at ved folkeavstemminger vil vi følge resultatet, - vi er lydhøre. Spør vi om folkets mening, følger vi den, noe annet er å vise forakt for befolkningen, heter det videre i pressemeldingen.
   
  Pensjonistpartiet vil kreve at pensjonistene ikke skal miste kjøpekraft, slik de har gjort de siste årene. Dette er uhørt og urettferdig for den del av befolkningen som har vært med på å bygge landet. Videre krever vi større grunnbemanning i eldreomsorgen rundt om i kommunene. Det vil være med på å gi våre eldre en tryggere hverdag. Trygghet for befolkningen er viktig for oss i Pensjonistpartiet, så mer synlig politi i gatene er også særdeles viktig i tiden som kommer.
   
  I vår helhetlige politikk, vil vi også ivareta barn og unge, og vi har derfor 0-tolleranse for mobbing i vårt program, samt at vi ønsker at våre aller minste skoleelever skal ha en trygg skolehverdag, og vil derfor bevare skolene der de yngste elevene går.
   
  Som sagt, er det stor optimisme i Pensjonistpartiet. Med stadig flere mennesker som ønsker å være med å delta i partiarbeidet, flere lokallag og fylkeslag, gleder vi oss til valget i september.
   
  Nyvalgt styre i Pensjonistpartiet er:
   
  Leder: Tone Coucheron Innlandet
   
  1. nestleder: Ingebjørg Amanda Godskesen Agder
   
  2. nestleder: Leif Wikstad Viken
   
  Kasserer: Liv Remman Rogaland
   
  Sekretær: Nina Bie Agder
   
  Studieleder: Håkon Nielsen Innlandet
   
  Styremedlem: Dagfinn Wiik Møre og Romsdal
   
  1. vara Gunnar A. Johansen Trøndelag
   
  2. vara Kurt Hæggernes Vestland
   
  3. vara Aud Edvinson Rogaland