Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 196%
   
 • 23%
   
 • Antall stemmer: 108

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 21.05.2019 kl. 09:49

  Inger Lise Hognerud ny leder i Agder Arbeidsmiljø IKS

  Inger Lise Hognerud er tilsatt som daglig leder i Agder Arbeidsmiljø IKS. – Inger Lise har bred og relevant erfaring, et stort engasjement for arbeidsområdet og er den rette til å utvikle selskapet inn i et nytt Agder, sier styreleder Leiv Egil Thorsen skriver Aust-Agder fylkeskommune i en pressemelding.

  Inger Lise Hognerud. Pressefoto.
  Agder Arbeidsmiljø IKS er et interkommunalt selskap som eies av kommunene Arendal og Froland og Aust-Agder fylkeskommune. Fra 01.01.2020 blir Agder Arbeidsmiljø bedriftshelsetjeneste også for Agder fylkeskommune. Bedriftshelsetjenesten leverer tjenester innenfor områdene HMS-systematikk, ergonomi, yrkeshygiene, arbeidsmedisin samt organisatorisk og psykososialt arbeidsmiljø, skriver fylkeskommunen i pressemeldingen.
   
  – Inger-Lise går inn som ny daglig leder i en kompetansebedrift som i dag leverer gode tjenester til sine eierkommuner. Inger-Lise vil tilføre Agder Arbeidsmiljø ytterligere kompetanse og erfaring, sier Thorsen.
   
  Inger-Lise Hognerud kommer til Agder Arbeidsmiljø fra en stilling som juridisk rådgiver i Aust-Agder fylkeskommune. Hognerud har en bred arbeidserfaring i et spenn fra forskning til rådgivning av mennesker i krise. Hun har i sine tidligere stillinger arbeidet i grenselandet mellom jus og andre fagfelt og profesjoner. Hognerud er utdannet jurist fra Universitet i Bergen og har blant annet en spesialisering i individuell og kollektiv arbeidsrett.
   
  – Jeg kjenner Agder Arbeidsmiljø godt fra samarbeid i tidligere jobber. Jeg ser frem til å være med på å utvikle selskapet videre i dialog og samarbeid både med dyktige medarbeidere og eiere. Som et interkommunalt selskap er det vår jobb å være faglig oppdatert på HMS-aspektet i de utfordringene kommunene møter, sier Hognerud og fortsetter:
   
  – Et sentralt tema i disse tider er blant annet hvilke utfordringer digitalisering medfører for de ansatte og organisasjonen. Gjennom godt faglig arbeid skal vi gjøre vårt for at våre eiere og kunder kan gi de ansatte sunne og trygge arbeidsforhold.
   
  Hognerud påpeker også at selskapet er i vekst og nettopp har lyst ut to ledige stillinger for henholdsvis yrkeshygieniker og HMS-rådgiver.
   
  – Vi ser frem til å jobbe sammen med nye Agder fylkeskommune og håper, og skal jobbe for, at dette blir første steg i en utvidelse av selskapet, sier Hognerud.
   
  Agder Arbeidsmiljø IKS har sitt hovedsete i Arendal og består i dag av ni ansatte.