Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 196%
   
 • 23%
   
 • Antall stemmer: 108

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 03.06.2019 kl. 07:50

  WILLKOMMEN - BIENVENUE - WELCOME!

  Arendal Musikkteater setter opp musikalen Cabaret og som alltid avholdes det audition, denne gangen 14. – 16. juni. Premiere for forestillingen har er 23. april 2020, skriver teateret i en pressemelding.


  Cabaret er en musikal som hadde premiere på Broadway i New York i 1966. Manus ble skrevet Joe Masteroff, sangtekstene av Fred Ebb og musikken av John Kander, som har skrevet mange musikaler, blant annet Chicago.
   
  Det er Marianne Løge, Leif Rino Müller, Merete Blåka og Leif Gerhard «Liffe» Andersen som utgjør panelet når Arendal Musikkteater har audition.
   
  - Vi får stadig henvendelser av typen ‘dere er så flinke at jeg ikke tør å melde meg på’, til det er det bare å si at det er mange av de du har sett på scenen i våre oppsetninger som har vært i samme situasjon. Men i Arendal Musikkteater gjør vi alt vi kan for å gjøre hverandre gode. Dette er lagspill og vi jobber alle mot samme mål – nemlig å levere en best mulig forestilling på Arendal Kulturhus. sier instruktør Marianne Løge.

  Det er en ren amatøroppsetning, men de ønsker å ha en audition for å finne frem til de som passer best til de ulike rollene. Koreograf Merete Blåka ønsker seg denne gangen noen flinke dansere til rollene som dansende Cabaretpiker på Kit Kat-Club, så om du har erfaring fra dans på litt høyere nivå så har du muligheten til å vise deg frem denne gangen.
   
  Det er mange ulike store og små roller med forskjellige utfordringer. Det er roller med mye og lite sang, og mye og lite dans. I Arendal Musikkteater er de opptatt av at ensemblet er like viktig på scenen som de store rollene. Dersom du tenker at «dette er akkurat noe for meg», så meld deg på. De som melder seg på til audition får tilsendt en link til tekster, noter og lydfiler som skal brukes i forbindelse med audition.
   
  Den mest kjente sangen fra Cabaret er Willkommen, Bienvenue, Welcome.Men det er mange flere sanger som publikum vil gjenkjenne. Sangene Mein Herr, Maybe this time og Money, Money ble skrevet til filmversjonen, Arendal Musikkteater har valgt å ta med disse i sin oppsetning.
   
  Bakteppet for Cabaret er Berlin på 1930 tallet da nazistene stadig får større innflytelse i det tyske samfunnet selv om Hitler ennå ikke har tatt makten. Den amerikanske forfatteren Cliff Bradshaw blir dratt inn i Berlins heftige natteliv der han møter Cabaretsangerinnen Sally Bowles fra Kit Kat Club. Sydende liv, lyst, latter og begjær danner bakgrunnen for frisluppen kjærlighet i skyggen av fascisme og jødehat. Den oppkommende nazismen kaster også sin mørke skygge over kjærligheten mellom den aldrende frukthandleren Herr Schultz og hans vertinne Fräulein Schneider, skriver musikkteateret i pressemeldingen.
   
  Mer informasjon om ‘Cabaret’ finner du på www.arendalmusikkteater.no
   
  Har du spørsmål i forhold til audition kan du sende de til cabaret@arendalmusikkteater.no
   
  Påmelding:  http://www.arendalmusikkteater.no/audition