Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 196%
   
 • 23%
   
 • Antall stemmer: 102

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 18.06.2019 kl. 19:10

  Kommunes frivillighetspris til Hanne Ljøstad

  Arendal formannskap har vedtatt at Hanne Ljøstad får kommunens frivillighetspris.

  Prisen består av relieffet "Vi ser dere" av den unge Arendalskunstneren Stine Jensen, samt kr 10.000, og overrekkes av ordfører Robert Cornels Nordli under Motbakkefestivalens motbakkefest på Kanalplassen tirsdag 18.juni ca kl 18.30.
   
  Hanne Ljøstad får prisen på for sitt store engasjement i Landsforeningen Mot Stoffmisbruk, der hun har vært aktiv siden 1997. Hun har vært leder både på lokalt, regionalt og nasjonalt plan.
   
  Landsforeningen Mot Stoffmisbruk, som nå har skiftet navn til Ivareta, retter primært sitt arbeid mot familien og pårørende til stoffmisbrukeren, for å derigjennom å hjelpe misbrukeren. Ljøstad har egenerfaring som pårørende og stort kunnskapsnivå og har hjulpet veldig mange misbrukere og pårørende gjennom årenes løp. 
   
  Frivillighetsprisen ble innført av bystyret i 2005, for å hedre enkeltpersoner eller lag og foreninger som har gjort en enestående innsats innen nærmiljøarbeid eller annet frivillig arbeid. Hvert år legges det ned 1500 årsverk i frivillig arbeid i Arendal. Dette er helt avgjørende for at Arendal skal være et godt sted å bo og vokse opp.
   
  - Det er hyggelig å gjøre litt stas på en som har gjort så mye for andre. Vi gratulerer Hanne Ljøstad med en velfortjent pris, heter det i en pressemelding fra kulturenheten i Arendal kommune.