Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 119%
   
 • 23%
   
 • 37%
   
 • 418%
   
 • 550%
   
 • Antall stemmer: 329

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 06.08.2019 kl. 16:42

  Ole Frimer Trio på Barrique

  Fredag 16.august entrer Ole Frimer Trio scenen på Barrique og nok en gang har Arendal Bluesklubb fått tak i et internasjonalt og prisbelønnet band.

  OLE FRIMER TRIO: Foto vedlagt pressemelding.
  Sangeren og gitaristen Ole Frimer er både nasjonalt og internasjonalt prisbelønnet. Med sin unike ”flesh to string”- teknikk og ti selvkomponerte CD’er bak seg, har han høstet stor internasjonal anerkjennelse og erfaring, skriver bluesklubben i en pressemelding. 
   
  I 2001 vant han med sitt band Blue Junction, som de første danskene noensinne, den amerikanske Real Blues-pris i kategorien ”Best Live European Blues Recording”, og i 2004 prisen for ”Best Foreign Blues Act”.
   
  I 2008 mottok han en Danish Music Award for ”Årets Danske Bluesalbum” og i 2011 Bank Nordik´s Ærespris for sitt mangeårige virke på de danske og utenlandske musikkscener.
   
  Ole Frimer har gjennom årene utviklet sin egen spillestil og sin egen musikalske personlighet. Hoved-inspirasjonskilder skal finnes i det sydlige USA. Især har Texas-bluesen satt sine spor, men også soul- folk- og countrykunstnere har hatt innflytelse på hans musikalske utvikling.
   
  Den danske trioen består av:
   
  Ole Frimer – Gitar og vokal, Jesper Bylling – Bass og Claus Daugaard – Trommer