Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 127%
   
 • 24%
   
 • 314%
   
 • 410%
   
 • 543%
   
 • Antall stemmer: 172

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 18.09.2019 kl. 12:17

  Innleder høstsesongen med metal night

  Hele tre band entrer scenen når Arendal rockklubb innleder høstsesongen. 

  DECEPTION. Pressefoto.
  Innsendt

  Fredag 20. september blir det thrash, death og generelt høy(lytt) stemning på Munkehaugen når Deception, Vorbid og Vingulmork gjør et stopp på sin høstturné. Her blir det plenty av muligheter for å få ristet litt på luggen!
   
  DECEPTION – tidligere Art of Deception – er på slippturné for sitt nye album «Epidemic» (Rob Mules Records, 2019). Bandet har spilt med storheter som Nile, Testament og Entombed. I vinter var de med Blood Red Throne på «Winter Gore Tour», i tillegg har bandet også festivalene Karmøygeddon og Bloodstock Open Air på merittlisten.
   
  VORBID har blitt hyllet som det nye store i norsk thrash. Ungutta fra Arendal slapp albument «Mind» på Indie Recordings i 2018, og turnerte Europa sammen med Obliteration og Aura Noir i etterkant av slippet. Etter en lengre låtskriverpause er bandet nå klare for å vise frem en ny og mer progressiv-inspirert side av seg selv. Vi er spente på hva vi får høre!

  Artikkelbilde
  VORBID. Foto: Malin Andrea Eriksen Briggs.
   


  VINGULMORK spiller aggressiv og energisk metal. De har tidligere gjort konserter sammen med Enslaved og Deathhammer, og har nettopp spilt på Inferno 2019. Bandet sammenlignes gjerne med Dissection og Old Man’s Child, med sterk vekt på kontrasten mellom melodi og aggresjon. 

  Artikkelbilde
  VINGULMORK. Pressefoto.