Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 120%
   
 • 23%
   
 • 37%
   
 • 418%
   
 • 549%
   
 • Antall stemmer: 317

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 27.09.2019 kl. 11:59

  Ny seksjon for sedelighetssaker i Agder politidistrikt

  Agder politidistrikt styrker sitt arbeid i sedelighetssaker og oppretter en egen seksjon på fagfeltet. 11 nye politistillinger skal jobbe med sedelighetssaker, noe som er en betydelig styrking på dette fagfeltet, skriver politiet i en pressemelding.

  Illustrasjonsfoto.
  Pressemeldingen:

  – Det har vært en markert økning i sedelighetssaker siden 2016, og det har medført et behov for ytterligere bemanningsvekst på fagfeltet, sier leder for felles enhet for etterretning, forebygging og etterforskning i Agder politidistrikt, Gordon Petterson.
   
  – Dette er et felt vi prioriterer høyt i politidistriktet, og noe vi ønsker å bruke mye av våre ressurser på, sier Petterson.
   
  Oppretter ny seksjon
  Agder politidistrikt har vedtatt en ny organisering av Felles enhet for etterretning, forebygging og etterforskning (FEFE). Politidistriktet oppretter en ny seksjon for grov vold og seksuelle overgrep. Den nye seksjonen skal jobbe med internettrelaterte overgrep, tilrettelagte avhør og grov vold og seksuelle overgrep.
   
  Agder politidistrikt styrker med den nye seksjonen hele sedelighetsfeltet, og det er flere grunner til det.
   
  – En av grunnene til at vi styrker dette arbeidet er at vi har avdekket flere saker som handler om overgrep på nett. I tillegg ønsker vi å få til en raskere behandling av saker på hele sedelighetsfeltet. En raskere behandling av slike saker vil være viktig for både offer og mistenkte, sier Petterson.