Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 120%
   
 • 23%
   
 • 37%
   
 • 418%
   
 • 549%
   
 • Antall stemmer: 317

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 09.10.2019 kl. 12:42

  Siktet for uaktsomt drap

  Politiet i Agder har pågrepet og siktet en mann i 20-årene fra Vest-Agder for uaktsomt drap på en kvinne som døde etter påkjørsel med bil på Snartemo i Hægebostad natt til 2. juni i år. Dette skriver politiet i Agder i en pressemelding onsdag.

  Pressemeldingen:

  På en pressekonferanse i Politihuset i Kristiansand onsdag 9. oktober bekreftet politiet at en person onsdag ble pågrepet og siktet i saken.
   
  - Mannen er siktet for uaktsomt drap, uaktsom grov kroppsskade, brudd på hjelpeplikten og promillekjøring, sa politiadvokat Hellek Rue på pressekonferansen.
   
  Strafferammen på uaktsomt drap er fengsel i inntil seks år. Politiet har brukt betydelige ressurser på etterforskningen, både taktisk og teknisk.
   
  - Etterforskningen har pågått nærmest uavbrutt i fire måneder, og vi har brukt ressurser fra store deler av politidistriktet, samt bistand fra Kripos, understreket Rue.
   
  - Det er elektroniske spor sammenholdt med den taktiske etterforskningen som er grunnlaget for at politiet mener det er skjellig grunn til mistanke mot vedkommende som er siktet, sa Rue.
   
  Den siktede har tidligere vært inne til avhør i saken.
   
  - Planen er å avhøre den siktede utover dagen i dag, sa Rue. 
  Siktede har fått oppnevnt forsvarer. Det er Berit Knutsen fra Farsund.
   
  - Det vil bli vurdert om det er grunnlag for varetektsfengsling når politiet har foretatt de planlagte etterforskningsskritt. Jeg kan også opplyse om at det vil bli gjennomført avhør av vitner i dag og i dagene fremover, sa Rue.
   
  Slik politiet vurderer det nå, er det ikke sannsynlig at det blir flere pågripelser i saken.