Meiningsmåling

Bruker du refleks?


 • 119%
   
 • 23%
   
 • 37%
   
 • 418%
   
 • 550%
   
 • Antall stemmer: 329

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av Eyvind Øyraas 11.10.2019 kl. 13:30

  Den store høstkonserten

  Søndag 13. oktober er det tid for den stoer høstkonserten i Store Torungen, Arendal Kulturhus, skriver arrangøren i en pressemelding.

  Pressemeldingen:

  Arendal Byorkester, band og artister For tredje år på rad er det en glede å ønske velkommen til Den Store Høstkonserten; konserten der flere av de lokale artistene, vi har så mange av i distriktet, vises frem, og som vi ønsker å se igjen og igjen. Også denne gangen deltar to godt etablerte artister og et nytt ungt talent, som sammen med Arendal Byorkester, under ledelse av Britt Hilde Våge, og det eminente høstkonsert-bandet, under ledelse av Leif Rino Muller, gir oss en musikalsk opplevelse vi sent vil glemme!
   
  Jorun Stiansen Den sprudlende sangfuglen fra Vennesla har tatt hele Norge med storm gjennom utallige TV-opptredener. Hennes energiske sceneopptredener og fantastiske sangstemme har gjort at vi alle har blitt glad i denne artisten, som nå har bosatt seg på Rykene.
   
  Thomas Isaksen En ekte arendalsgutt med en stemme som overgår det aller meste. Han har gjort en del konserter både her i byen og andre steder, og var bl.a. gjest på byorkesterets nyttårskonsert nå sist. En artist som behersker de fleste sjangre.
   
  Eva Vinjor Røssland Til tross for sin svært unge alder (14 år) har Eva noe helt unikt i sin sangstil som vi bare må løfte opp på en stor scene som dette er. Hun har sunget en del på arrangementer i regi av Kulturskolen i Grimstad, og har lagt ut en del stoff på sin Instagram-konto, men dette blir første gang hun synger med stort orkester. Dette er et talent som kommer til å nå så langt hun ønsker!
   
  Leif Rino Muller – piano, Kristian Vågsnes – bass, Harald Nyland – trommer, Odd Bjørn Jensen – trompet. Konsertens konferansier er Stephan Hergel