Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 187%
   
 • 212%
   
 • Antall stemmer: 32

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 11.11.2019 kl. 10:46

  Oz & The Wizards og Arendal Blues Band i Bankgården

  Lørdag 16. november inviterer Arendal Bluesklubb til konsert med kristiansandsbandet Oz & The Wizards og Arendal Blues Band i Bankgården.

  Oz & The Wizards. Pressefoto.
  Innsendt.

  Oz & The Wizards er tilbake hos Arendal Bluesklubb, denne kvelden i Bankgården.  De gjestet bluesklubben i oktober i fjor, og satt sine spor hos publikum. Bandet er fra Kristiansand og består av erfarne bluesmusikere, og det er sjefen sjøl, OZ, som skriver alle låtene.
   
  Stilen er lett kjennbar, enten låtene er Delta eller Chicago inspirert, men samtidig bringer OZ nye elementer inn i låtene med sine briljante musikalske krumspring.
   
  OZ sin ektefølte håndtering av gitarspillet, enten det er via sliden eller drivende solospill, gir i stødig samspill med resten av bandet, en følelse av at dette er blues som kommer rett fra hjertet. Det er bare å glede seg!
   
  Osmund Grytdahl – Vokal, gitar og munnspill 
  Niklas Dimitri Halseide – Gitar.  
  Ole Louis Lilløy – Bass 
  Oddvar Michaelsen – Trommer. 

   
   
  Artikkelbilde 
  Arendal Blues Band. Pressefoto.
   
  Arendal Blues Band leverer blues og rock`n roll fra mange kjente og kjære artister. Bandet er kjent for å gi publikum en reise i blues og soulens verden med repertoar til glede for alle danseglade. Musikerne kommer fra forskjellig musikkbakgrunn og landsdeler, med felles interesse for musikken.
   
  Arendal Blues Band består av:
  Runo Nygård på vokal og munnspill er fra Arendal, og har igjennom karrieren vært lokalt engasjert i Arendals musikkmiljø. Emil Viken på gitar er opprinnelig fra Averøya på Nordmøre, men har bosatt seg i Lillesand, hvor han gjennom årene har vært med i en lang rekke band. Rune Larsen på keyboard og saksofon, har sin bakgrunn fra flere storband, og er til daglig musikklærer. Lars Solberg på bass, har som flere i bandet vært innom mange stilarter. Pål Gundersen på trommer er bandets yngste, men som ut ifra samspillet med Lars skaper et solid komp.