Meiningsmåling

Overholder du myndighetenes retningslinjer i forhold til bekjempelsen av koronaviruset? • 187%
   
 • 212%
   
 • Antall stemmer: 32

Kontakt oss

ablikk.no

Besøksadresse:

Teknologiveien 1
4846 Arendal

Telefon sentralbord:
38 69 90 22

E-post:

post@ablikk.no

Rss feed

Facebook

Nyheter

Print
Av ablikk redaksjon 20.11.2019 kl. 08:02

  Kronprins Haakon kommer til Arendal og Vegårshei

  Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Vegårshei, Austre Moland og Arendal sentrum torsdag 5. desember 2019. Besøket finner sted i anledning «Frivillighetens dag», skriver Fylkesmannen i Agder i en pressemelding.

  Pressemeldingen:

  Artikkelbilde
  Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon / Foto: Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

  Kronprins Haakon ankommer Vegårshei med tog på formiddagen. Under besøket vil Kronprinsen få møte bygdas frivillige innen idretten, og han vil få et innblikk i den store dugnadsinnsatsen som skjer innen blant annet ski, alpint, og skytterlag på Vegårshei.
   
  På ettermiddagen besøker Kronprinsen 4H-gården «Søstrene Kjevik» i Austre Moland. «Søstrene Kjevik» på Østre Tveite gård er en arena for mestring, læring, utvikling og trivsel.  Gården er godkjent som «Inn på tunet»-tilbyder og er Aust-Agders første 4H-gård. Søstrene Kjevik vant BU-prisen for Aust-Agder i 2019.
   
  Kronprinsens besøk til Aust-Agder avsluttes i «Skattkammeret» til Kirkens Bymisjon i Arendal. «Skattkammeret» tilbyr gratis utlån av utstyr til sport og aktiviteter for barn, unge og familier i Arendals-området.
   
  Kronprinsen vil også bli orientert om «Fritidskortet». Arendal kommune er en av to piloter nasjonalt for «Fritidskortet», som skal gjøre fritidsaktiviteter mer tilgjengelig for barn og unge i alle familier uavhengig av inntekt.